Holocaust i Tyskland

    Sidste nyt | Hanner | Tæver | Hvalpe | Opdræt | Racen | Lovgivning | Mentalbeskrivelse | Links | Galleri | Om os    

 

HOLOCAUST FOR HUNDE I TYSKLAND.

Efter den tragiske død af en 6-årig dreng i Tyskland, har den tyske regering erklæret TOTAL-krig, med racespecifikke forbud, imod hunde og deres ejere. (Den kriminelle (17 tidligere domme for vold, røveri og narkokrimnalitet) ejer af hunden, som dræbte drengen, havde line- og mundkurvspåbud, men overholdt følgelig ikke dette! Ydermere var han kendt i nabolaget og af politiet for sine trænede aggressive angrebshunde. På selv samme legeplads, hvor tragedien skete, havde han mange gange tidligere mishandlet sin hund, som en del af træningen..)

Den tyske regering har ikke formået at håndtere, at hunde IKKE er født som dræbere. Hvis en hund udviser aggressioner overfor mennesker, er det fordi deres ejere har trænet dem til dette. Regeringens absurde svar på dette faktum har været et totalt forbud (gældende fra juli 2000) mod racerne: Pit Bull Terrier, Amerikansk Staffordshire Terrier og Staffordshire Bull Terrier. Ydermere er der indført strenge restriktioner for mange andre racer. De enkelte delstater kan frit forbyde flere racer udover de før nævnte!

 Resultatet af denne hetz er, at en hel nation af hundeelskere lever i frygt. En frygt for overgreb fra pøblen og en frygt for tvangsaflivning fra myndighedernes side af deres kæledyr. Episoder hvor hunde-ejere er blevet fysisk angrebet, mens de har luftet deres hund, foregår konstant. Ofte er disse hunde elskede følgesvende, der aldrig har så meget som knurret af et menneske. Historier om folk bliver stenet, slået med slagvåben, eller verbalt forulempet er absolut ikke en sjældenhed. Som en frygtelig synlig gøring af, hvem det virkelige udyr er, har mennesker overhældt hunde med benzin og sat ild til dem, stukket dem med knive, stranguleret dem samt lagt dræbende gift.  

 

SIDSTE NYT: 13/4-2004 - Forbud mod opdræt ophævet i Tyskland.

Forfatnings-domstolen i Karlsruhe har i dag omstødt et tre år gammelt forbud mod opdræt af Pitbull, Amerikansk Staffordshire, Staffordshire Bullterrier og Bullterrier i Tyskland. Godt 50 ejere af kamphunde klagede til Forfatnings-domstolen og har nu fået medhold. Domstolen siger dog, at lovgivning i delstaterne kan bremse opdræt af kamphunde. Import af disse hunde er stadig forbudt i Tyskland.
 

LANDESHUNDEVERORDNUNG 2000-2001


Fra ingen og op til 42 forskellige hunderacer er definerede som kamphunde og skal holdes i line og bære mundkurv. Kun Tysklands ”nationale hund” schæferen er ikke ”farlig ved lov”. Dette er til trods for, at netop denne race står for de fleste hundebid i Tyskland. Udover dobermann og rottweiler (disse kaldes dog også kamphunde i to stater) er der kun udenlandske racer opført på listen: engelske, amerikanske, asiatiske, franske, italienske, spanske og østeuropæiske hunderacer.

Enhver ejer, der søger at lade hunden løbe frit eller lege, trues af høje bøder.
Skatten for kamphunde blev næsten tidoblet, og er nu i nærheden af en lav månedsindkomst.
Kamphundeejere skal anbringe et neonfarvet skilt ved deres indgangsdør.
Hundene skal mærkes med et special farvet mærke.
Kamphunde er uønskede i shoppingcentre.
Den tyske jernbane vil ikke transportere folk med kamphunde. I Hamburg omfatter dette også busser, færger mv.

Northern AmStaffs © 1999

index.htm